Vágólapra másolva!
A Norwich City dán védője, Thomas Helveg valószínűleg a Borussia Mönchengladbachba igazol. Az 1. FC Köln kiszemeltje az FC Basel svájci védője, Patrick Müller. A West Ham United megszerezte a Cardiff City walesi válogatott védőjét, Danny Gabbidont, illetve a Charlton Athletic focistáját, Paul Koncheskyt.

Az Everton rutinos védője, Steve Watson a West Bromwich Albionba igazolt. Az Olympique Marseille a River Plate argentin játékmesterét, Marcelo Gallardót szemelte ki. Az AS Nancy megszerezte a brazil Atlético Mineiro védőjét, André Luizt.

Az FC Porto dél-afrikai csatárát, Benny McCarthyt a West Ham United és a Blackburn Rovers is csábítja. A Middlesbrough FC brazil középpályása, Doriva egy évvel meghosszabbtotta szerződését. A mexikói válogatott csatára, Jared Borgetti a Hertha BSC-ben köthet ki. A Sevilla FC állítólag bejelentkezett a Stade Rennes svéd középpályásáért, Kim Källströmért.

A Deportivo Alavés az izraeli Maccabi Haifa szélsőjét, Idan Talt csábítja. Az AC Milan némi meglepetésre leigazolta a Messina FC görög kapusát, Dimitriosz Elefteropuloszt, illetve az Internazionalétól távozó támadót, Christian Vierit. A Racing Santander az Elche csatárával, Ninóval erősítene.

A Getafe bemutatta két új játékosát, a Málaga CF-től megvett kapust, Joan Calatayudot, illetve a Real Madrid B csapatától leigazolt védőt, Javier Paredest. Steven Gerrard nem fogadta el a Liverpool szerződésajánlatát (amelyben heti százezer fontos fizetést adtak volna neki), és átigazolási kérelmet nyújtott be a Vörösöknél.

A Schalke 04 kapusa, Frank Rost 2009-ig meghosszabbította szerződését. A Deportivo Alavés leigazolta a portugál Belenenses gaboni csatárát, Arnaud Antchouet-et.