Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona 2014-ig szóló szerződést ajánlott a FIFA által a világ legjobb labdarúgójává választott Ronaldinhónak.

Ez egyértelműen arra utal, hogy a katalán klub pályafutása végéig Barcelonában akarja tartani a világbajnok brazil labdazsonglőrt, akinek mostani kontraktusa 2008-ban jár le. Ha a 25 éves irányító elfogadja az ajánlatot, akkor összesen 125 millió eurót kereshet, majd "klubnagykövetként" segíthetné az együttest.

Az elmúlt napokban már számos barcelonai klasszis hosszabbított szerződést: Samuel Eto'o, Deco és Xavi Hernandez is hosszú ideig szerepelhet még a Nou Camp-stadionban. A reménységek közül az argentin csodagyerek, Lionel Messi, valamint Damia Albelda is gránátvörös-kékben képzeli el jövőjét.

Ronaldinho mindeközben meghívást kapott Athénba, ahol díszvendég lesz a görög bajnokság menetrendjének ünnepélyes esti kihirdetésén. A közszereplésért a helyi liga 300 ezer eurót (80 millió forintot) utal át a világsztárnak, ráadásul egy fényűző, egyhetes hajóútra is befizeti őt az Égei-tengeren. A görög média máris élesen támadta Alekszandrosz Likurezosz ligaelnököt, amiért ilyen horribilis összeget adott ki Ronaldinho elcsábításáért.