Vágólapra másolva!
Az RC Lens megszerezte a tunéziai Espérance Tunisz középpályását, Isszan Dzsomát. A Valencia CF leigazolta a Levante UD kapusát, Juan Luis Morát.

A Portsmouth FC új szerzeménye a Newcastle United védője, Andy O'Brien. Az Olympique Lyon első számú kiszemeltje a Girondins Bordeaux tunéziai csatára, Maruan Csamak.

A Werder Bremen az AS Roma görög védőjét, Trajanosz Dellaszt szeretné megszerezni. A VfL Wolfsburg a Stade Rennes svéd középpályását, Kim Källströmöt szemelte ki.

A Real Madrid bejelentkezett a Bayern München középpályásáért, Michael Ballackért. Az 1. Kaiserslautern csatára, Selim Teber a török Denizlisporba igazolt. A Lazio bejelentkezett a Reggina csatáráért, Emiliano Bonazzoliért.

A Fiorentina új mestere, Cesare Prandelli az AC Parma középpályását, Mark Brescianót szeretné leigazolni. Az FC Barcelona csatára, Javier Saviola, aki az előző idényt kölcsönban az AS Monacóban töltötte, az Atlético Madridban köthet ki.

Az 1. FC Nürnberg megszerezte az Atlético Madrid argentin védőjét, Horacio Pínolát, aki az előző szezonban kölcsönban az argentin Racing Clubnál szerepelt. A Sunderland AFC 1,8 millió fontért leigazolta a Blackburn Rovers csatárát, Jonathan Steadet.