Vágólapra másolva!
A Lille OSC meghosszabbította fiatal középpályása, Johan Audel szerződését. A görög Olimpiakosz brazil csatára, Giovanni a nyáron valószínűleg hazatér a Santosba.

Az Arsenal hamarosan új, 2010-ig szóló szerződést ajánl fiatal svájci védőjének, Philippe Senderosnak. Az Eintracht Frankfurt kiszemeltje az FC Basel focistája, Benjamin Huggel. Az FSV Mainz megszerezte a másodosztályú Eintracht Trier középpályását, Milorad Pekovicot.

Az Arminia Bielefeld a holland NAC Breda csatárát, Anthony Lurlingot szeretné leigazolni. A Hamburger SV leigazolta a Greuther Fürth U19-es válogatott játékosát, Markus Karlt.

Az SV Salzburg a következő idényre hazacsábította a Brescia középpályását, Markus Schoppot, és a Siena kapusát, Alexander Manningert. A Real Madrid legújabb kiszemeltje a Bayern München középpályása, Michael Ballack.

Az FC Porto szeretné hazacsábítani a VfB Stuttgart portugál védőjét, Fernando Meirát. A Getafe veterán román csatára, Ghica Craioveanu egy évvel meghosszabbította szerződését. Az RC Strasbourg megszerezte a másodosztályú Reims elefántcsontparti csatárát, Amara Dianét.