Vágólapra másolva!
Lee Bowyer nyilvánosan bocsánatot kért a Newcastle United labdarúgócsapatának szurkolóitól azért, mert a szombati bajnoki mérkőzésen összeverekedett csapattársával, Kieron Dyerrel, s ezzel szégyent hozott a klubra.

"Meghalnék ezért az egyesületért és minden, amit ebben a helyzetben tehetek, hogy a drukkerek bocsánatáért esedezem. Szombat óta rémálom az életem" - mondta az egyik helyi lapnak a rovott múltú játékos, aki 2000-ben azzal okozott botrányt, hogy a Leeds United alkalmazottjaként az azóta már a Real Madridban futballozó Jonathan Woodgate társaságában bántalmazott egy ázsiai diákot.

A futballista hozzátette: Dyerrel már kibékültek egymással, s reméli, hogy az együttes szimpatizánsai is hamar elfelejtik a történteket, ő ugyanakkor egész hátralévő életében bánni fogja, hogy ilyen szégyenletesen viselkedett.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága Bowyert négy, Dyert pedig három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta, míg a Newcastle United vezetői hatheti bérétől - 250 ezer font (90 millió forint) - fosztották meg Bowyert, míg Dyernek nem kellett fizetnie, hiszen a verekedést egyértelműen az előbbi játékos kezdeményezte.