Vágólapra másolva!
Vizespalackot vágott az őt gúnyoló szurkolók felé Ronaldo, a Real Madrid futballsztárja vasárnap a Málaga elleni bajnoki (1-0) során.

A világbajnok csatárt a 85. percben lecserélték, és miközben a kabátját felvette, a radikális fővárosi hívek rasszista sértéseket vágtak a fejéhez, az édesanyját "emlegették", és leköpdösték rágógumival.

"Rosszul reagáltam, de nagyon csúnya dolgokat kiabáltak be" - mondta a kopasz klasszis.

A Primera División hétvégi fordulójának másik negatív szenzációját Juan Arango szolgáltatta: a Mallorca venezuelai légiósát a Sevilla elleni meccsen durván arcba könyökölte Javi Navarro, s ettől eszméletlenül terült el a pályán.

A 24 éves középpályás orra és szája erősen vérzett, valamint ki-kihagyott a légzése, de a gyors orvosi beavatkozás megmentette az életét. A kórházban később arccsonttörést állapítottak meg nála.

"Sajnálom, ami történt, de nem volt szándékos a mozdulat, csak védtem magamat a felugrásnál, és nem akartam sérülést okozni Arangónak. Rengeteg ilyen ütközés van a mérkőzéseken, de ez különösen szerencsétlen volt - nyilatkozta a mérkőzés után Javi Navarro, aki sárga lapot kapott tettéért, és edzője a félidőben lecserélte.