Vágólapra másolva!
Bruno Conti, az AS Roma hétfőn kinevezett új vezetőedzője első sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy csak az idény végéig vállalta a felnőtt labdarúgócsapat irányítását.

"A szezon végén visszatérek előző szerepkörömbe, s az utánpótlással foglalkozom majd, mivel azt szeretem igazán" - mondta a Luigi Del Nerit váltó szakember, aki tavaly nyár óta már a negyedik trénere a Farkasoknak.

Az olasz válogatottal 1982-ben játékosként világbajnoki címet nyert Conti a célokat illetően leszögezte, hogy az olasz kupa elhódítását, illetve a Serie A-ban a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik hely megszerzését tervezi a csapattal.

Del Neri a gyenge eredmények miatt közös megegyezéssel távozott a klubtól, ugyanis a fővárosiak a húszcsapatos pontvadászat hetedik helyén állnak, s hátrányuk kilenc pont a negyedik Sampdoriával szemben.

Conti szerdán az olasz kupa negyeddöntőjének idegenbeli visszavágóján a Fiorentina ellen mutatkozik be, s az AS Roma az első mérkőzést 1-0-ra megnyerte. Az együttesre vasárnap este újabb nehéz feladat vár rá, hiszen a bajnoki címvédő, egyben listavezető AC Milant fogadja.