Élő:
Vágólapra másolva!
Pénteken Campinas városában, mintegy száz kilométerre Sao Paulótól, elrabolták Luis Fabiano, a Porto brazil csatára édesanyját. Öt hónap leforgása alatt ez a harmadik eset, hogy híres brazil labdarúgó anyját tartják fogságban emberrablók; a másik kettő Robinho (Santos) és Grafite (Sao Paulo) mamája volt. A hírt a Globonews tévé és a  Central Brasilena de Noticias (CBN) rádió hozta nyilvánosságra.

Luis Fabiano jól ismert hazánkban, tavaly április 28-án két gólt szerzett a Puskás Ferenc stadionban a Magyarország elleni, 4-1-es brazil győzelemmel végződött összecsapáson. Tulajdonképpen ennek a két gólnak, s a mutatott remek játéknak köszönhette, hogy a nyáron leszerződtette őt a BL-győztes portugál Porto.

A Grafite-ügyről annyit, hogy a játékos anyját és bátyját 25 napja rabolták el otthonukból, és 26 órán át fogva tartották őket, akkor azonban a rendőrség kiszabadította őket. Robinho mamáját tavaly november 6-tól december 17-ig tartották fogságban, s végül 77 ezer dollár lefizetése után engedték szabadon.

Ch. Gáll András