Vágólapra másolva!
A skót labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóján a Glasgow Rangers idegenben 2-0-ra győzött a Celtic ellen, s így három ponttal vezet az egy meccsel kevesebbet játszott városi rivális előtt.

A Huszti Szabolcs iránt élénken érdeklődő vendégek közel öt év után tudtak újra nyerni a Celtic stadionjában. A Ferencváros középpályása csapata honlapján nyilatkozott skóciai esélyeiről: "Én is hallottam a skótok érdeklődéséről, bár nekem már nem új a hír, mert már korábban is érkeztek felém ilyen hírek. Hivatalos megkeresés azonban még nem történt a skótok részéről, legalábbis erről sem én, sem a menedzserem nem tudunk. Mindenképpen megtisztelő számomra, hogy a nevemet egy ilyen patinás, európai hírű klubbal hozzák összefüggésbe, ám egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy most a Fradival Cipruson edzek, készülök a tavaszi idényre, így annál semmi sem foglalkoztat jobban, hogy eredményes tavaszom legyen a csapattal együtt."

A három magyar játékost - Horváth Ferencet, Kriston Attilát és Vincze Gábort - foglalkoztató Livingston szombaton 2-0-s vereséget szenvedett Aberdeenben: Richard Gough edzőtől ezúttal csak Horváth kapott lehetőséget, aki végig játszotta a találkozót, Kriston és Vincze azonban még a kispadon sem kapott helyet. A Livingston sereghajtó a 12 csapatos élvonalban, hátránya pedig kezd egyre tetemesebb lenni - immáron 6 pont választja el a bennmaradást jelentő 11. helyen álló Dundee Unitedtől.

A skót labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában:
Celtic - Rangers 0-2 (0-0)
gól:
Vignal (71.), Novo (81.)

Aberdeen - Livingston 2-0 (1-0)
gól:
McNaughton (45.), Whelan (59.)

További eredmények:
Dundee United - Inverness 1-1
Hibernian - Dundee FC 4-0
Kilmarnock - Dunfermline 2-1
Motherwell - Hearts 2-0.

A bajnokság élcsoportja:
1. Glasgow Rangers 65 pont/26 mérkőzés
2. Celtic Glasgow 62/25
3. Hibernian 47/26