Vágólapra másolva!
A közeledő ünnepek miatt hétközi fordulóra kerül sor mind az olasz, mind a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A Serie A-ban a Juventus őszi első lehet, ha legyőzi a Sienát, míg Spanyolországban a Barcelona zsinórban 13. győzelmére készül.

A listavezető Juventus begyűjtheti az őszi elsőséget az olasz labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában, ha hazai pályán legyőzi a Sienát. A torinóiak vasárnap csak 1-1-es döntetlent értek el a Lazio otthonában, de Fabio Capello vezetőedző szerint nem tört meg a gárda lendülete. A Zebrák kezdőcsapatába minden bizonnyal visszatér a sérüléséből felépült Emerson, valamint Alessandro Del Piero, aki az eltiltott Pavel Nedvedet pótolhatja.

A remek formában lévő, egymást követő négy mérkőzésén százszázalékos Internazionale a nem túl acélos Empolit látja vendégül. A milánóiak csatársora rendkívül eredményes, az Adriano, Martins kettős már 13 gólt hozott össze a bajnokságban.

Az élcsapatok közül az AC Milanra vár a legnehezebb feladat, hiszen Carlo Ancelotti együttese ahhoz a Livornóhoz látogat, amely óriási meglepetésre az ötödik helyen áll. A találkozó külön érdekessége, hogy a hazaiak kispadján az a Roberto Donadoni ül, aki korábban gyakorlatilag mindent megnyert a milánóiakkal.