Vágólapra másolva!
Ronaldo megcsalta, ő ezért szakított vele - állította a Playboynak adott interjújában a 26 éves Daniela Cicarelli manöken és műsorvezető, a Real Madrid brazil labdarúgósztárjának volt párja.

Ronaldo és Daniela február 14-én a Párizs közelében lévő Chantilly kastélyben annak ellenére mondta ki a boldogító igent 250 vendég jelenlétében, hogy a labdarúgó és korábbi felesége, Milene Domingues között még nem mondták ki a válást. A jelképes új házasságot már májusban felbontották, de az erről kiadott közleményük nem szólt az okról.

A Playboy legfrissebb számának nyilatkozva Daniela most elárulta, hogy párja hűtlensége volt az ok, de további részleteket nem közölt - így azt sem, miként értesült erről. "Senki sem tudja elképzelni, mennyit szenvedtem" - mondta Cicarelli, aki jelenleg két műsort is vezet az MTV-Brasil zenei csatornán.

A bulvársajtó a pár különválásakor tudni vélte, hogy egy házassági előszerződés értelmében a nő több mint 4 millió eurót kap Ronaldótól, ami - mivel 63 napig voltak együtt - a közös élet minden napjára 63 ezer eurót (mintegy 16 millió forint) jelent.

Cicarelli azonban cáfolta ezt az értesülést, mondván, hogy nem volt ilyen szerződés, és már különben sem szereti Ronaldót. A szakítás óta amúgy a lesipuskás fotósok már lencsevégre kapták a fiatal nőt, amint egy másik férfival csókolózott.