Élő:
Vágólapra másolva!
A Premier League 11. fordulójának zárómérkőzésén a Manchester City az Andy Cole, Darius Vassell páros vezérletével 3-1-re legyőzte az Aston Villát. Utóbbi játékos a nyáron éppen Birminghamből igazolt a Cityhez, és most két góllal szomorította egykori csapatát.

Kapitális védelmi hibából szerzett vezetést a City a negyedik percben, egy előrevágott labda úgy tűnt, hogy a kiinduló Tayloré lesz, ám Samuel átfejelte a labdát kapusán, Vassell meg élt az ajándékkal, és az üres kapuba gurított.

A 25. percben már szépségdíjas találattal növelte előnyét Stuart Pearce csapata, Cole bűvészkedett, majd Vassell elé emelt, a csatártárs pedig jobbal, kapásból a jobb sarokba küldte a labdát.

A második félidő derekán szépített a Villa, Berger beadása a berobbanó Ridgewellről pattant a kapuba. A 82. percben aztán a Vassell, Cole duó újabb koprodukciója eldöntötte a meccset, előbbi lefejelte a labdát, utóbbi pedig rátűzte vagy 25 méterről, és a bevetődő Delaney lábán megpattanó lövés Taylor fölött a hálóba hullott.

Premier League, 11. forduló:
Manchester City - Aston Villa 3-1 (2-0)
gól: Vassell (4., 25.), A. Cole (82.), illetve Ridgewell (64.)

Newcastle-siker Birminghambenhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20051030tovabbra.html?pIdx=1