Vágólapra másolva!
Két vereség után a Betis ellen nyerni tudott a Real Madrid a Primera División 10. fordulójában, így a sevillaiak negatív sorozata folytatódott, zsinórban harmadszor hagyták el vesztesen a pályát a zöld-fehérek. Az Athletic Bilbao sincs lehengerlő formában, a baszkok odahaza ikszeltek a Celta Vigóval, és maradtak az utolsó helyen.

Beckham, Zidane, Ronaldo és Julio Baptista nélkül lépett pályára a Manuel Ruiz de Lopera-stadionban a Real Madrid, de így is volt elég sztár a pályán, elég csak Raúl és Robinho nevét említeni, ők hozták össze ugyanis a fővárosiak vezető gólját, a csapatkapitány passzolt a fiatal brazilhoz, aki 17 méterről remekül csavart a bal sarokba.

A Betis Edu révén egy kapufát tudott felmutatni, a hajrában pedig a mindössze pár másodperce pályán lévő Mejia bebólintotta Guti ívelését, ezzel eldöntötte a három pont sorsát.

Bilbaóban a hazaiak szereztek vezetést, Urzaiz lefejelt labdáját Lequi felszabadítás helyett Gurpeguihez passzolta, aki a rövidbe bombázott. A Celta Vigo innentől átköltözött a baszkok térfelére, de csak egy gólt sikerült összhozni, Silva belőtt labdáját Angel Lopez belsőzte a kapu közepébe, a döntetlen egyik gárdának sem jó igazán, a Bilbao így maradt utolsó, a galicíaiak pedig nem tudták átvenni a vezetést a tabellán.

Primera División, 10. forduló:
Betis - Real Madrid 0-2 (0-1)
gól: Robinho (30.), Mejia (77.)

Bilbao - Celta Vigo 1-1 (1-0)
gól: Gurpegui (24.), illetve Angel Lopez (58.)

Gyengélkedők csatája Sevillábanhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20051028amilan.html?pIdx=3