Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers szeretné végleg leigazolni a jelenleg kölcsönben lévő japán középpályást, Nakata Hidetosit a Fiorentinától. A pletykák szerint az FC Internazionale a Chievo Verona fiatal nigériai csatárát, Victor Obinnát szemelte ki.

Holland lapértesülések szerint az AC Milan védője, Jaap Stam a nyáron hazatérhet. Az Ajax Amsterdam dél-afrikai középpályását, Steven Pienaart a Tottenham Hotspur, a Liverpool FC és a Birmingham City is figyeli.

Az argentin Independiente fiatal csatáráért, Sergio Agüeróért az Internazionale mellett a Juventus is bejelentkezett. A Portsmouth FC mellőzőtt védőjét, Linvoy Primust a Norwich City és a Plymouth Argyle is kölcsönvenné.

A Borussia Dortmundot az FC Bruges horvát csatárával, Bosko Balabannal hozták kapcsolatba. A Hamburger SV a Zenit Szankt-Petyerszbug szlovék védőjét, Martin Skrtelt figyeli.

Az FC Nantes kiszemeltje az Egyesült Arab Emírségekben légióskodó kenyai csatár, Denis Oliech, illetve a brazil Santos középpályása, Ricardinho. A Tottenham Hotspur kölcsönadta fiatal védőjét, Tom Huddlestone-t a másodosztályú Wolverhampton Wanderersnek. Az RCD Mallorca csatára, Tuni 2009-ig meghosszabbította szerződését.