Vágólapra másolva!
Blikk (2005.10.13.)

A West Bromwich Albion magyar válogatott labdarúgójának a bal kézfejét immáron harmadszorra, de az angol orvosok reményei szerint utoljára kell megoperálni. A futballista még májusban szenvedett kézsérülést, és a bajnokság végén műtötték meg.

A fájdalmakra panaszkodó játékos sebét a szeptemberi, Svédország elleni világbajnoki selejtező után kitisztították, s akkor úgy tűnt, véget érnek a megpróbáltatásai. Most kiderült, nemzeti csapatunk kapitánya nem kerülheti el az újabb beavatkozást: a nyílt sebet véglegesen lezárják, nehogy a jövőben elfertőződhessen.

Az operációt altatás alatt végzik, és a beavatkozást követő éjszakát a kórházban kell töltenie a játékosnak. - Sajnos szükség van az újabb műtétre, de az orvosok szerint már nem lesz több probléma a kezemmel - nyilatkozta Gera a tegnap indult saját honlapján, az origo.hu/gerazoltan oldalon. - Speciális rögzítéssel már péntektől lejárhatok edzeni, ám csak egyedül mozoghatok, és a játékban sem vehetek részt. Keddtől viszont csatlakozhatok a többiekhez.

A labdarúgó azért nem utazhatott haza a bolgárok és a horvátok elleni vb-meccsekre, mert hasfalhúzódás gyötörte, de reméli, hogy hamarosan ez a problémája is megoldódik. - Szomorú vagyok, hogy sem a válogatott, sem pedig a West Bromwich Albion nem számíthatott rám.

Sajnos még mindig vannak fájdalmaim, s futni például egyáltalán nem tudok, de bizakodással tölt el, hogy a héten már kerékpároztam és speciális gyakorlatokat is végeztem. Bár a felnőtt és az U21-es magyar csapat mérkőzéseit nem láthattam Angliában, de értesültem az eredményekről, és ezúton szeretnék szívből gratulálni Róth Antalnak, Pölöskei Gábornak és a srácoknak a kivívott sikerhez. Nagyon szurkolok nekik.