Vágólapra másolva!
Minden csapatban akad olyan focista, aki különösen sokáig szeret zuhanyozni a mérkőzés vagy az edzés után, ám ha valaki túlságosan hosszú időt tölt a tus alatt, könnyen úgy járhat, mint a román CFR Craiova fiatal játékosa, Claudiu Ene.

A 15 esztendős labdarúgó társaival együtt annak rendje s módja szerint részt vett a délelőtti edzésen, a zuhanyozást azonban nagyon elhúzta, és amikor a tusolás után utolsóként el akarta hagyni az öltözőt, rémülten vette észre, hogy rázárták az ajtót. Balszerencséjére ráadásul mobiltelefonját is elfelejtette magával vinni, így nem tudott mást tenni, mint hogy torkaszakadtából kiabált, abban bízva, hogy valaki csak meghallja segélykiáltásait. A jelek szerint azonban senki sem járt a craiovai edzőpálya környékén, mert Ene egészen este nyolcig hiába üvöltözött, senki sem sietett a segítségére. Akkor aztán egy kutyáját arrafelé sétáltató tanár végre meghallotta a kétségbeesett labdarúgót, és értesítette a játékos szüleit, akik a CFR pályaedzőjét, Minel Panadét hívták fel. Ő a klub szertárosának, Viorel Nedelcunak telefonált, ám kiderült, hogy az illető odaadta a kulcsokat a fiának, aki szintén az egyesület játékosa, hogy a másnapi edzésre menet majd ő nyissa ki a komplexumot. A fiú pedig nem tartózkodott otthon, és a mobiltelefonja is ki volt kapcsolva... A csapdába esett ifista édesapja így nem tehetett mást, mint hogy a pályaedzővel az edzőpályához mentek, felfeszítették az öltöző zuhanyozójának ablakán található rácsokat, és így menekítették ki a több mint nyolc órát bezárva töltött ifjoncot.

Persze rendezési problémák nemcsak a mérkőzések után, hanem azok előtt is adódhatnak. A legutóbbi walesi kupadöntő előtt például (amelyet a Llannelliben található Stebonheath Parkban játszottak) a rendezők szerették volna eljátszani a walesi nemzeti himnuszt. A közönség és a futballisták meglehetősen értetlenül álltak, amikor az első hangok felcsendültek a hangszórókból, a megszokott dallam helyett ugyanis valami mást lehetett hallani. Csupán a döntő egyik résztvevőjének, a TNS Llansantffraid ír kapusa, Ger Doherty ismerte fel, hogy miről is van szó, és rögtön énekelni is kezdte: "Katonák vagyunk, akiknek az élete Írországhoz kötődik..." Mint kiderült, a probléma abból adódott, hogy pár héttel korábban Wales-Írország rögbimérkőzést rendeztek a stadionban.