Vágólapra másolva!
Magyar Hírlap (2005.09.19.)

Gera Zoltán góljával egyenlített a West Bromwich Albion az öt vereség után pontot szerző Sunderland ellen. A Chelsea továbbra is százszázalékos, akárcsak a Bayern a Bundesligában. A Valencia fordulatos meccsen játszott döntetlent a Depor ellen, míg a Milan kikapott a Sampdoria otthonában.

Az angol futballbajnokságban a Sunderland öt vereség után a West Bromwich ellen majdnem javított, azonban Gera Zoltán 93. percben fejelt góljával három veresége után végül pontot mentett az Albion. A világbajnoki selejtezők miatt hiányzó magyar középpályás visszatérésére már nagyon vártak Birminghamben, s többet nem is nagyon akarják elengedni. "Zoltán mindig mindent belead. A héten, a Málta és Svédország elleni mérkőzés után sérülten jött vissza. Dehidratált és kimerült volt. A magyar válogatottnak már nincs esélye a továbbjutásra, szóval kíváncsian várom, hogy a jövőben hogy kívánják játszatni" - mondta el az expressandstar.com honlapon még a meccs előtt Bryan Robson, akinek korábban már szóváltása volt Lothar Matthäus szövetségi kapitánnyal amiatt, hogy ígérete ellenére barátságos mérkőzésen is játszatta Gerát.

De a vezetőedző a mérkőzés után is kitért a magyar játékosra: "Még elég fáradt, ezért nem volt túl jó. Egy másodpercre az is átfutott az agyamon, hogy lecserélem, de különösebben nem szeretem őt lehozni, mert mindig tud olyat csinálni, amivel nyerhet a csapat, akárcsak most. De még sokat kell javulnia, hogy olyan formában legyen, mint tavaly."