Vágólapra másolva!
A Portsmouth FC skót középpályása, Nigel Quashie 2,1 millió fontért a Southamptonba szerződött. A belga La Gantoise algériai támadója, Marek Cserrad a Bastiához igazolt.

A Borussia Mönchengladbach a török Genclerbirligi belga balhátvédjével, Filip Daemsszel tárgyal. Az Arminia Bielefeld a macedón Vardar Szkopje csatárát, a horvát Besnik Ramadanit teszteli.

A Borussia Dortmund kiszemeltje a Feyenoord lengyel csatára, Ebi Smolarek. A Panathinaikosz védőjét, Szotiriosz Kirgiakoszt a Rangers FC, a Southampton és a Portsmouth is csábítja. Az angol lapok szerint a Liverpool ajánlatott tett a Feyenoord holland válogatott csatáráért, Dirk Kuytért.

Az Istres megszerezte a klub nélkül álló középpályását, Philippe Delaye-t. Az Olympique Marseille mellőzött védőjét, Philippe Christanvalt a Celtic FC és a Fenerbahce is vinné. A Juventus az Atlético Madrid védője, Pablo iránt érdeklődik.

A Málaga CF a Real Betis mellőzött csatárát, Totét szemelte ki. Az 1. FC Kaiserslautern megszerezte a másodosztályú Alemannia Aachen védőjét, Stefan Blankot. A Liverpool szenegáli középpályása, Salif Diao a Birmingham Citybe tart.

A még csak 30 esztendős argentin Matias Almeyda az utolsó pillanatban visszautasította a West Bromwich Albion ajánlatát, és inkább - családi okokra hivatkozva - befejezi pályafutását.