Vágólapra másolva!
Élesen bírálta Horst Köppel, a Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatának vezetőedzője Jürgen Klinsmann szövetségi kapitányt. Köppel szerint a kapitány nem tartotta be korábban tett ígéretét és túl sokat játszatta a együttese 19 éves játékosát, Marcell Jansent.

"A Szlovákiával és Dél-Afrikával vívott barátságos mérkőzéseken Klinsmann nem tartotta be az egyezségünket" - dühöngött Köppel. "Megbeszéltük, hogy Marcell mindkét meccsen legfeljebb 20-25 percet tölt a pályán. Ezzel szemben a szlovákok ellen 45, a dél-afrikaiakkal vívott meccsen pedig 90 percet játszott. Jansennek még túl megterhelő három nap alatt két ilyen mérkőzés a felnőttek között."

A Bundesligához kapcsolódó hír, hogy a német bajnok és kupagyőztes Bayern München labdarúgócsapata valamennyi idei hazai bajnoki mérkőzésére eladta a belépőket.

A klub tájékoztatása szerint az Allianz Arénában megrendezésre kerülő bajnokik előtt már ki sem nyitnak a pénztárak. A müncheniek Rapid és Juventus elleni hazai Bajnokok Ligája-csoportmeccseire is elfogytak a jegyek, egyedül az FC Bruges elleni szeptember 27-i találkozóra kapható pár ezer belépő.