Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága ötmillió forintos pénzbüntetést szabott ki a Ferencvárosra, és a határozat jogerőre emelkedése után három nappal addig von le egy pontot fordulónként a klubtól, amíg az egyesület nem tesz eleget egykori játékosával, Adem Kapiccsal szembeni fizetési kötelezettségének. 

"Valóban született egy ilyen döntés" - mondta Tepszics Ignác, a Ferencváros sportigazgatója. "Ha írásban is megkapjuk az MLSZ határozatát, utána 8 nap áll rendelkezésünkre a fellebbezés benyújtására. Egészen biztosan nem fogadjuk el a fegyelmi bizottság döntését." A vezető hozzátette: a határozat indoklásának ismeretében dönt a klub arról, hogy mire alapozza majd tiltakozását.

"Pályafutásom legszebb és legsikeresebb időszakát töltöttem el a Ferencvárosnál" - mondta Kapic. "A klubot továbbra is szeretem, ezért nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok. Nem akarok mást, mint azt az összeget megkapni, ami a szerződésemben szerepel. A fellebbezés a ferencvárosiak részéről nem más, mint időhúzás."

A szlovén válogatott Kapicnak június 30-án járt le a szerződése az FTC-nél.

(MTI)