Vágólapra másolva!
A holland bajnok PSV Eindhoven labdarúgócsapata egy évre kölcsönadta Fehér Csabát a Kerekes Zsombort is foglalkoztató Willem II-nek.

"Az aláírásra kedden vagy szerdán kerül sor, de már mindenben megegyeztünk. Új együttesem örömmel fizette ki a PSV által kért 300 ezer eurót, ugyanis már régóta szeretett volna megszerezni" - mondta a magyar válogatott futballista.

Fehér hozzátette, már nyáron többször kínálkozott lehetősége klubot váltani, de mindenképpen szerette volna beverekedni magát a Bajnokok Ligájában induló elitalakulat kezdőcsapatába, azonban ez nem sikerült neki, így az állandó játéklehetőség végett jobbnak látta, ha távozik.

"Azt hiszem, jó döntést hoztam, mert így is jó együttesben futballozhatom, hiszen a Willem az UEFA-kupában szerepel, bár az AS Monaco elleni első körben biztos nem játszhatom, hiszen a nevezési listát már korábban le kellett adni. Kerekes Zsombor személyében egy honfitársam is lesz a keretben, ennek külön örülök, mert Bredában már megtapasztaltam, hogy ez milyen nagy segítséget jelent" - indokolta elhatározását a távirati irodának a 30 éves védő, aki Kerekessel együtt a hétvégén az Ajax Amsterdam ellen mutatkozhat be a tilburgiaknál.

Fehért 2008 nyaráig köti szerződés a PSV Eindhovenhez.