Vágólapra másolva!
Két játékost is elvesztett az Internazionale csapata, de amíg Javier Zanetti combsérülése miatt "csak" három hónapot kénytelen kihagyni, addig Georgiosz Karagunisz jó ideig biztos nem húzza magára a kék-fekete mezt, mert három évre a portugál Benficához szerződött.

Combsérülése miatt három hónapig nem léphet pályára Javier Zanetti. A válogatott védő jobb lába a Treviso ellen 3-0-ra megnyert vasárnapi bajnoki mérkőzésen sérült meg, és elképzelhető, hogy a Seria A következő nyolc körében hiányozni fog.

"Hála istennek, hogy most, az induláskor történt a baj, és nem az idény közepén" - mondta a 32 éves játékos. Zanetti mellett a szerb-montenegrói Sinisa Mihajlovic is sérüléssel bajlódik, ráadásul Roberto Mancini, az Internazionale vezetőedzője a köpködés miatt három találkozóról eltiltott argentin Walter Samuelt is kénytelen nélkülözni.

A középpályáról is hiányozni fog egy játékos, ugyanis a portugál bajnok Benficánál folytatja pályafutását Georgiosz Karagunisz, aki Európa-bajnoki címet szerzett a görög válogatott tagjaként. A 28 éves középpályás három évre kötelezte el a magát új klubjához, amelyben a 10-es mezt viselheti majd.

"Régóta szerettük volna leigazolni, és nagyon boldogok vagyunk, hogy végre sikerült" - mondta a futballistáról Luis Filipe Vieira, a lisszaboni egyesület elnöke.