Vágólapra másolva!
A címvédő DVSC elhozta a három pontot Győrből a labdarúgó Borsodi Liga 4. fordulójában, miután Bogdanovic és Brnovic találataival 2-1-re nyert. A DVTK két hajrában szerzett góllal győzött a REAC otthonában, míg a Kaposvár ugyancsak 2-0-ra verte a Sopront.

Borsodi Liga, 4. forduló:
Győri ETO FC - DVSC-AVE Ásványvíz 1-2 (1-0)
Győr, 2500 néző
v.: Szabó Zs.
Győri ETO FC: Stevanovic - Mátyus, Horváth R., Makra - Zsók, Jäkl, Lendvai, Vincze O., Tóth P. (Varga Z., 67.) - Kenesei, Bajzát (Priskin, 57.)
DVSC-AVE Ásványvíz: Csernyánszki - Kiss, Máté, Komlósi - Dombi, Vukmir (Nikolov, 18.), Sándor, Szatmári, Halmosi (Madar, 70.) - Sidibe (Brnovic, 50.), Bogdanovic
gól: Sidibe (16., öngól), illetve Bogdanovic (52.), Brnovic (59.)
sárga lap: Lendvai (6.), Tóth P. (66.), Vincze O. (74.), Makra (76.), illetve Komlósi (8.), Szatmári (27.), Kiss (38.)

16. perc: Kenesei bal oldali beadása után a labda Sidibe fejéről a kimozduló Csernyánszki fölött a hálóba pattant (1-0).

52. perc: A debreceni beadásra Stevanovic rosszul mozdult ki, a lepattanó labdát a győri védők nem tudták felszabadítani, így Bogdanovic 3 m-ről lőtt az üres kapuba (1-1).

59. perc: Brnovic a kifutó Stevanovic felett átemelte a labdát, amely végül a hálóban kötött ki (1-2).

Az első félidőben többnyire a Debrecen játszott mezőnyfölényben, ám az ETO egy szerencsés góllal megszerezte a vezetést. Szünet után a vendégek könnyed játékkal megfordították az eredményt a teljesen szétesően játszó Győr ellen.