Vágólapra másolva!
A Real Betis brazil szélsője, Denílson kölcsönbe a Girondins Bordeaux-ba került. Az RC Deportivo visszautasította a Newcastle United ajánlatát csatáráért, Luque-ért. A Valencia CF kölcsönvette az angolok portugál középpályását, Hugo Vianát.

A Wigan Athletic megszerezte a török Genclerbirligi ausztrál középpályását, Josip Skokót.

A Chelsea FC portugál középpályása, Tiago az Olympique Lyonba tart. A Dinamo Moszkva válogatott csatára, Dmitrij Buljikin próbajátékon szerepel az 1. FC Nürnbergnél. Az Aston Villa 6,5 millió eurót ajánlott az Atlético Madrid fiatal támadójáért, Gabiért.

A Málaga CF megegyezett a brazil Santos középpályásával, Ricardo Bovóval, hogy decembertől a spanyoloknál folytatja pályafutását. A Siena leigazolta a másodosztályú Salernitana szélsőjét, Cristian Molinarót és megszerezte a Torino csatárát, Massimo Marazzinát.

A Paris Saint-Germain visszautasította az Olympique Marseille ajánlatát az albán középpályásáért, Lorik Canáért.

A West Ham United bejelentkezett az FC Porto dél-afrikai csatáráért, Benny McCarthyért. A Tottenham Hotspur közel áll ahhoz, hogy megszerezze a PSV Eindhoven dél-koreai focistáját, Li Jun Pjót. A Villarreal CF közös megegyezéssel felbontotta középpályásának, Javier Callejának a szerződését.

Az Internazionale középpályása, Domenico Morfeo visszatért az AC Parmához. A VfL Wolfsburg kölcsönvette a Sahtar Doneck szerb védőjét, Bojan Nezirit.

A PSV Eindhoven szerződtette a Roda JC Kerkrade elefántcsontparti támadóját, Arouna Konét.