Élő:
Vágólapra másolva!
A Chelsea FC cseh középpályása, Jiri Jarosík kölcsönbe a Birmingham Citybe került. Az RC Strasbourg csapatkapitánya, Christian Bassila a Sunderland AFC-be igazolt.

Az Olympique Lyon felvette a kapcsolatot a Toulouse FC kameruni középpályásával, Achille Emanával. A Palermo válogatott védője, Cristiano Zaccardo hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.

A Fiorentina bejelentkezett a Juventus FC középpályásáért, Manuele Blasiért. A Cagliari kölcsönvenné az Internazionale uruguayi kapusát, Fabian Carinit.

Az AS Saint-Etienne a dél-afrikai Mamelodi Sundowns elefántcsontparti focistájával, Siaka Tienével erősítene. A Livorno a norvég Valerenga IF csatárát, Steffen Iversent szemelte ki.

A Treviso megszerezte az olasz U17-es válogatott csaátárt, Andrea Russottót a svájci FC Bellinzonától. A Deportivo Alavés leigazolta az Albacete védőjét, Gaspart.

Az 1. FC Köln szerződést bontott görög védőjével, Kosztasz Konsztatinidisszel. A Liverpool FC megegyezett az Aston Villával a cseh csatár, Milan Baros eladásáról, miközben a Vörösök a hírek szerint a VfB Stuttgart portugál középhátvédjét, Fernando Meirát szemelték ki.