Vágólapra másolva!
Az ukrán Metalurh Doneckben nem lépett pályára az FC Sopron elleni kupamérkőzésen a nigériai Haruna Babangida. Az afrikai labdarúgó (bátyja, Tijani néhány évvel korábban az Ajax Amsterdamban szerepelt, ott volt az 1998-as világbajnokságon is) az Olympiakosznál járt próbajátékon, amelynek végén a görög klub hároméves szerződést kötött vele.

Luís Fabiano és Javier Saviola után újabb kiváló csatárt igazolt a Sevilla FC. A spanyol klub a Tottenham Hotspur mali támadóját, Frédéric Kanoutét szerződtette nyolcmillió euróért.

A River Plate elnöke szerint a holland PSV Eindhoven ajánlatot tett az argentin klub középpályásáért, Marcelo Gallardóért. Ismert arc bukkant fel a spanyol másodosztály B csoportjában szereplő Sabadell edzésén. A januárban súlyos műtéten átesett, jelenleg klub nélküli Jordi Cruyff könnyen elképzelhető, hogy szerződést is kap a klubnál.

Carlos Bianchi, az Atlético Madrid argentin mestere kijelentette, hogy csapata honfitársával, Javier Mascheranóval lenne teljes és tökéletes, így szorgalmazza a jelenleg a Corinthiansnál futballozó középpályás megszerzését. Hasonlóan nyilatkozott a kérdésről az argentin szövetségi kapitány, José Pekerman, valamint az 1978-as világbajnok, Mário Kempes is.

A francia bajnok Olympique Lyon középcsatárait több klub is keresi: a brazil Nilmar már szinte mindenben megegyezett a Corinthiansszal, míg Pierre-Alain Frau iránt az RC Lens érdeklődik.

A lyoniak e közben szívesen látnák csapatukban Michael Owent is, de a Real Madrid angol csatáráért a minap tett 17 millió eurós ajánlatot korábbi klubja, a Liverpool FC. A BL-győztes Vörösök a francia sajtó szerint visszahoznák Angliába Sylvain Wiltord-t is, aki jelenleg az Olympique Lyon játékosa.