Vágólapra másolva!
Az RCD Espanyol kölcsönvette a Real Madrid fiatal középpályását, Juanfrant. Az Olympique Lyon is szívesen látná soraiban a Real Madrid angol csatárát, Michael Owent. A franciák meg akarták szerezni a Borussia Dortmundtól Tomas Rosickyt is, ám a német gárda visszautasította az ajánlatot.

Az FC Nantes védőt keres, a kiszemelt az RC Lens focistája, Nicolas Gillet, aki korábban már megfordult a Kanáriknál. A Borussia Dortmund szerződéshosszabbítást ajánlott cseh csatárának, Jan Kollernek. A török Berkant Göktan próbajátékon szerepel az 1. FC Kaiserslauternnél.

Az Olympique Marseille kameruni középpályása, Salomon Olembé az RCD Mallorcába tart. Az Atlético Madrid a brazil Corinthians argentin középpályását, Javier Mascheranót szemelte ki. Az FSV Mainz az angol csatárt, Jay Bothroydot teszteli.

A Charlton Athletic bejelentkezett a Newcastle United középpályásáért, Lee Bowyerért. AZ Arsenal FC állítólag érdeklődik a Borussia Mönchengladbach fiatal bal oldali középpályása, Marcell Jansen iránt. A Birmingham City ír csatárát, Clinton Morrisont a Sunderland AFC vinné.