Vágólapra másolva!
A Chelsea FC és az Olympique Lyon közötti kötélhúzás már 40 millió eurónál járt Mickael Essien klubcseréjét illetően. A franciák korábban 45 millióban határozták meg a ghánai középpályás vételárát, amihez egyre jobban közelítenek is a felek.

Az elmúlt szezonban a francia AS Monacóban szerepelt Mohammed Kallon könnyen lehet, hogy Szaúd-Arábiában folytatja pályafutását. A Sierra Leone-i labdarúgó iránt az Al-Ittihad csapata érdeklődik.

A cseh Slovan Liberec csatára, Michal Pospisil hároméves szerződést írt alá az elmúlt kupaszezonban a Ferencvárossal is megmérkőzött skót Hearts FC-nél. A Fulham FC visszautasította a Newcastle United ajánlatát a portugál szélsőért, Luis Boa Mortéért.

A Portsmouth FC leigazolta a Real Sociedad holland kapusát, Sander Westerveldet. Az RCD Mallorca hatodik új szerzeménye az argentin Instituto Córdoba focistája, Adrián Peralta. A román másodosztályból erősített a Stade Rennes. Bölöni László csapata ugyanis leigazolta a Gaz Metan Medias baloldali játékosát, Sepsi Lászlót.

Az RCD Espanyol ötmillió eurót fizetett az argentin San Lorenzo ifjúsági világbajnok középpályásáért, Pablo Zabaletáért.