Vágólapra másolva!
Ezrek ünnepelték pénteken a repülőtéren Teodorosz Zagorakiszt, aki a PAOK Szalonikiben folytatja labdarúgó-pályafutását.

A légikikötő szinte "felrobbant" az üdvrivalgástól, amikor a tavalyi portugáliai Európa-bajnokság egyik hőse kilépett a drukkerek közé. A jelentések szerint film- és popsztárok is megirigyelhetnék a fogadtatást, s a futballista nagyon meghatódott.

"Köszönöm a jóistennek, hogy visszatérhetek a PAOK-hoz, Görögország legjobb klubjához" - mondta Zagorakisz.

A középpályás egyéves bolognai szereplés után kétéves szerződést kötött a PAOK Szalonikivel. A 34 éves Zagorakisz évi 400 ezer eurót keres majd abban az egyesületben, amelyben nevet szerzett magának.

A kontinensviadalon nyújtott kiemelkedő teljesítményének köszönhetően az elmúlt nyáron több klub is bejelentkezett a nagy munkabírású futballistáért, aki az AEK Athén együttesétől a fővárosi csapat anyagi gondjai miatt ingyen távozhatott.

Zagorakisz 1991 és 1997 között szerepelt a PAOK-ban, előtte a Kavala játékosa volt. Három szezont töltött a Leicester Citynél, 2000-től az AEK Athénban futballozott. A PAOK-kal most az UEFA-kupában szerepel majd, s a vezetők abban reménykednek, hogy 1985 után ismét bajnok lesz az együttes.