Vágólapra másolva!
Vasárnap 20 órától Siófokon fogadja a Feyenoord csapatát az Újpest, és a holland sztárgárda látogatása a jelek szerint közönségcsalogató programnak bizonyult, mert elővételben már kétezer jegy elkelt. A 2008-ig szerződést hosszabbító Erős Károly várhatóan ott lesz a lila-fehérek soraiban a németalföldiek ellen, ugyanakkor az ellenfélnél még kérdéses Bart Goor szereplése, a belga középpályást ugyanis az Anderlecht csábítja.

A Feyenoord tavaly ősszel is vizitált Magyarországon, a Puskás Ferenc-stadionban az Újpest ősi vetélytársa, a Ferencváros csapott össze a rotterdamiakkal, és Tőzsér Dániel, valamint Salomon Kalou góljaival 1-1-re végeztek a csapatok.

Akkor az egykori Népstadion alsó karéját megtöltötték a szurkolók, és a vasárnapi siófoki mérkőzés iránt is nagy az érdeklődés, az Újpest honlapja szerint ugyanis kétezer jegyet már megvásároltak a szurkolók.

A nagy meccs előtt a Bodajk FC-Siófok vív előmérkőzést az Újpest második csapatával, 18 órai kezdettel. A találkozó játékvezetője Kassai Viktor lesz, a 30 éves bíró a múlt héten a Hamburg-Pobeda Intertotó-kupa összecsapáson sípolt, most pedig egy újabb nemzetközi mérkőzés vár rá.

Ami a főszereplőket illeti: Erős Károly 2008-ig meghosszabbította a szerződését Újpesten, és később szívesen dolgozna a klubnál utánpótlásedzőként. A másik oldalon is egy rutinos középpályás jövője foglalkoztatja a szurkolókat, Bart Goort ugyanis szívesen vinné az Anderlecht, ám Erwin Koeman ragaszkodik a ballábas belgához, aki maga is örömmel visszatérne egykori egyesületéhez.

Goor érkezése egyelőre még kérdőjeles, de nélküle is ütős kerettel érkezik a Feyenoord, lesz tehát látnivaló bőven vasárnap este a siófoki stadionban.