Vágólapra másolva!
 

Az Olympique Marseille megszerezte a Galatasaray SK francia középpályását, Franck Ribéryt. Olasz sajtóértesülések szerint a Getafe CF az AC Parma brazil középpályását, Fábio Simplíciót szeretné szerződtetni, de a kiscsapat már leigazolta 800 ezer euróért a másodosztályú Ciudad de Murcia játékosát, Dani Güizát.

Egykori kiváló játékosát, Jan Ceulemans nyerte meg edzőnek az FC Bruges. Minden idők egyik legjobb belga labdarúgója hároméves szerződést szignózott.

Továbbra is rendkívül keresettek az U20-as világbajnokságon remeklő argentin labdarúgók. A kontinensbajnok Kolumbiát és az egyik nagy esélyesnek tartott spanyol válogatottat búcsúztató dél-amerikaiak közül Fernando Gagót továbbra is Atlético Madrid csábítja, a Fernando Redondóhoz hasonlított Lucas Biglia a Valencia CF, Juan Manuel Torres pedig az FC Internazionale kívánságlistáján szerepel.

Az AC Ajaccio leigazolta az SC Bastia középpályását, Stéphane Zianit, illetve az SM Caen védőjét, Frédéric Danjout. A francia élvonal újonca, az AS Nancy megszerezte a kiesett SC Bastia két focistáját, Pascal Chimbondát és Juszef Hadzsit.

A görög Panathinaikoszban folytatja pályafutását John Aloisi, aki németországi Konföderációs-kupán ausztrál színekben négy gólt szerzett. A 29 éves csatár - az MTI szerint - két idényre írt alá a bajnoki ezüstérmes athéniakhoz, akik ősszel indulhatnak a Bajnokok Ligájában is. A 35-szörös válogatott Aloisi 1992 óta légióskodik Európában, ezalatt megfoldult a belga Standard Liege-nél és Amberesnél, az olasz Cremonesénél, az angol Portsmouthnál és Coventry Citynél, míg a legutóbbi idényt a spanyol Osasunánál töltötte.