Vágólapra másolva!
Spanyol lapértesülés szerint David Beckham 2009-ig a Real Madrid labdarúgója marad, vagyis két évvel meghosszabbítja szerződését. A megállapodást rövidesen véglegesíti az angol szupersztár és Florentino Perez klubelnök.

Annyi kiszivárgott, hogy a magánéleti botrányai ellenére továbbra is roppant népszerű Beckham fizetését felemelik a jelenlegi évi 8 millió fontról. A reklámjogok hasznosítását is módosítják, így Beckham 2009-ig összesen 80 millióval gazdagodik.

"Júliusban kezdjük a részletes tárgyalásokat. Arról már értesített a klub, hogy új szerződésről kívánnak beszélni velem. Madridban örömmel vennék, ha a Realnál fejezném be pályafutásomat" - idézte a Marca a 30 éves klasszist. David Beckham 2003 nyarán került a Manchester Unitedből a spanyol fővárosba.

Az viszont már biztos, hogy Nihat Kahveci, az UEFA-kupa-győztes CSZKA Moszkvába szerződik. Az orosz együttes körülbelül 12 millió dollárt fizet a Real Sociedadnak a török támadóért.

A 25 éves csatár téli térdszalagszakadása miatt csaknem négy hónapja nem játszott tétmérkőzést spanyol együttesében, ennek ellenére 13 góljával a gárda házi gólkirálya lett. Nihatnak már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon kell megfelelnie ahhoz, hogy aláírhassa szerződését.