Vágólapra másolva!
A Newcastle United holland csatára, Patrick Kluivert megegyezett a Valencia CF-fel. A Birmingham City védője, Matthew Upson visszautasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. A Tranmere Rovers védőjét, Ryan Taylort az Everton FC és az Arsenal FC is figyeli.

A Manchester City francia középhátvédjét, Sylvain Distint az Aston Villa szemelte ki. A Paris Saint-Germain bejelentkezett a Bayern München paraguayi csatáráért, Roque Santa Cruzért. A bajorok középpályása, Bastian Schweinsteiger 2009-ig meghosszabbította szerződését.

A brazil Cruzeiro védője, Athirson a Bayer Leverkusenbe tart. A Racing Santander megszerezte az Atlético Madrid középpályását, Jorgét, illetve a Sevilla FC focistáját, Fernando Salest. A Hannover '96 cseh csatára Jiri Kaufman a másodosztályú Karlsruher SC-be igazolt.

A Newcastle United közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Internazionale török középpályását, Emre Belezoglut. A Panathinaikosz görög középpályása, Angelosz Basszinasz a Manchester Cityben köthet ki. A PSV Eindhoven koreai játékosa, Park Dzsi Szung iránt a Manchester United érdeklődik.

Az SC Bastia marokkói támadóját, Juszef Hadzsit a Portstmouth FC figyeli. Az AS Monaco cseh középpályása, Jaroslav Plasil 2009-ig meghosszabbította szerződését. A Premier League-be frissen feljutott West Ham United Spanyolországból szeretne erősíteni: a Kalapácsosok kiszemeltje a Real Madrid középpályása, Albert Celades.

Az AS Roma leigazolta a Siena brazil középpályását, Rodrigo Taddeit. A Schalke 04 lengyel védője, Tomasz Waldoch még egy évre aláírt a klubhoz.

A VfL Wolfsburg megszerezte a Schalke 04 csatárát, Mike Hankét, a Farkasok támadója, Thomas Brdaric viszont a Hannoverbe szerződött.