Vágólapra másolva!
A Marca című madridi sportnapilap értesülése szerint Luis Figo engedélyt kapott a Real Madridtól, hogy tárgyaljon más labdarúgóklubokkal, vagyis könnyen elképzelhető, eligazol a spanyol fővárosból.

A 32 éves portugál jobbszélső helyzete az elmúlt hetekben romlott meg Madridban, kikerült a kezdőcsapatból, s összeveszett Vanderlei Luxemburgo vezetőedzővel.

"Nem bántak velem megfelelően a klubnál, amikor kikerültem az együttesből. Előtte nem is figyelmeztettek erre, fogalmam sem volt arról, hogy már nincs helyem a csapatban. Ez sérti a büszkeségemet" - mondta Figo, akit 2006-ig köt szerződés a Realhoz.

A kiváló futballista 2000-ben rekordnak számító 56 millió euróért igazolt az FC Barcelonától az ősi riválishoz. A Marca úgy tudja, hogy elsősorban az Internazionale szeretné szerződtetni.

Mindeközben Jonathan Woodgate kijelentette: alaposan lerövidíti szabadságát, hogy jó formában kezdje július 8-án a Real Madrid felkészülését. A védő már a június nagy részét a spanyol fővárosban tölti.

A Newcastle Unitedtől tavaly nyáron szerződtetett játékos ínsérüléssel és combizom-szakadással küszködött, ezért egyszer sem lépett pályára a legutóbbi idényben. Első súlyos sérülését 2004 áprilisában szenvedte el, majd 13,5 millió fontért váltott klubot. Röviddel októberre tervezett visszatérése előtt azonban kiújult korábbi combsérülése. Florentino Perez klubelnök az utóbbi időben többször sürgette a madridiak orvosi stábját, hogy valahogyan "hozzák rendbe" a 25 éves válogatott hátvédet.

Színes hír még Madridból: fülbevalót kapott Romeo Beckham, a Real-csillag David Beckham kétéves fia. "Most került csak a képe az újságokba, pedig már régen kilyukasztattuk a fülét" - jelentette ki a válogatottal az Egyesült Államokban túrázó klasszis, aki maga is számos tetoválást, illetve ékszert visel a testén.

Arra a kérdésre, hogy miért "díszítették fel" ilyen korán a kicsit, a középpályás nemes egyszerűséggel csak annyit mondott: feleségével, Victoriával együtt úgy vélték, hogy jól áll neki.