Vágólapra másolva!
A Liverpool állítólag érdeklődik a Bolton Wanderers görög középpályása, Szteliosz Jannakopulosz iránt. A Tottenham Hotspur közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Crystal Palace szélsőjét, Wayne Routledge-et.

A Toulouse FC megszerezte az SC Montpellier guineai támadóját, Fodé Mansarét. Az AC Milan francia középpályását, Vikash Dhorasoot a Paris Saint-Germain csábítja.

A Werder Bremen francia középhátvédje, Valerien Ismael a Bayern Münchenbe szeretne szerződni. Az FSV Mainz megszerezte a Borussia Dortmund csatárát, Otto Addót.

Az SC Freiburg grúz középpályása, Levan Ckitisvili az ukrán Metalurh Doneckbe szerződött. Az AC Ajaccio középpályását, Abdelnasszer Uadahot az RC Strasbourg és az FC Metz is csábítja.

Az Arsenal FC a hírek szerint tízmillió fontot ajánlott az Olympique Lyonnak Mahamadou Diarráért. Az Atlético Madridot ezúttal a VfL Wolfsburg bolgár balszélsőjével, Martin Petrovval hozták kapcsolatba.

A Borussia Dortmund norvég védőjét, André Bergdölmót a Rangers FC szeretné leigazolni. A Sampdoria védője, Giulio Falcone két évvel meghosszabbította szerződését. A VfB Stuttgart megszerezte a Bayer Leverkusen középpályását, Daniel Bierofkát.