Vágólapra másolva!
Az Everton FC közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Chelsea FC középpályását, Scott Parkert. A Paris Saint-Germain első számú kiszemeltje az AJ Axuerre csatára, Bonaventure Kalou. Az 1. FC Nürnberg megszerezte a cseh Slovan Liberec válogatott középpályását, Jan Polakot.

A Real Zaragoza bejelentkezett a Real Betis kapusáért, Toni Pratsért. A Racing Santander kölcsönvenné az FC Barcelona argentin csatárát, Maxi Lópezt.

A Hamburger SV 2008-ig meghosszabbította japán csatára, Takahara Naohiro kontraktusát. Az Eintracht Frankfurt leigazolta a svájci Grasshopper-Club focistáját, Christoph Spychert.

Az Arminia Bielefeld az FC Luzern játékosát, Daniel Gygaxot szemelte ki. Az Atalanta csatárát, Stephen Makinwát a Palermo szeretné megszerezni.

Olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma csatára, Francesco Totti meghosszabbította szerződését. A Bolton Wanderers felvette a kapcsolatot az AS Romával Olivier Dacourt leigazolása érdekében.

A Tottenham Hotspur a PSV Eindhoven csatárát, Jan Vennegoor of Hesselinket szeretné leigazolni. A Celtic FC belga védőjét, Joos Valgaerent az 1. FC Köln csábítja.

A Middlesbrough FC hivatalosan is megette ajánlatát a Juventus FC ghánai középpályásáért, Stephan Appiahért. A Southampton FC veterán védője, Graeme le Saux bejelentette visszavonulását.