Vágólapra másolva!
A Newcastle United bejelentkezett a Rangers FC horvát csatáráért, Dado Prsóért. A Liverpool lengyel kapusát, Jerzy Dudeket ajánlotta fel a Feyenoordnak Dirk Kuytért cserébe. Az Aston Villa a Newcastle United északír védőjét, Aaron Hughest szemelte ki.

A Bolton Wanderers hét játékossal is szerződést bontott, köztük a brazil védővel, Julio Césarral, a francia Florent Laville-lel és Anthony Barnesszal.

Az FC Nantes érdeklődik az uruguayi Penarol haiti védője, Jean-Jancques Pierre iránt. Az AS Monaco csatárát, Emmanuel Adebayort a Toulouse FC vinné.

A Barcelona immár hivatalosan is leigazolta a holland Mark van Bommelt, aki hároméves szerződést írt alá a katalánokhoz. A katalánok középpályását, Gerardot az AS Monaco szerezné meg.

Az FSV Mainz megszerezte a másodosztályú Greuther Fürth középpályását, Petr Rumant. A Chelsea FC 14 millió eurót fizetne az Athletic Bilbao balhátvédjéért, Asier del Hornóért.

A Real Betis a svéd Malmö FF brazil csatárát, Afonso Alvest szemelte ki. Olasz lapértesülések szerint az AC Milan leigazolta a Lazio jobbhátvédjét, Massimo Oddót.