Vágólapra másolva!
Felépült bokasérüléséből, és már ismét edzhet Thomas Gravesen, a Real Madrid kissé különc dán labdarúgója. Július 23-án Pekingben a Kuoan ellen bemutató mérkőzést játszik a futballista együttese.

Gravesen gyógyulása a szokásosnál hosszabb ideig tartott, mert csak természetes alapanyagokból készült orvosságokat használ, elutasítja a kémiai összetevőket is tartalmazó szereket.

A védekező középpályás két hétig nem állt Vanderlei Luxemburgo vezetőedző rendelkezésére, így kihagyta a Levante és a Villarreal elleni bajnokikat. Most úgy tűnik, hogy a hétvégén már szerepelhet a Real Sociedaddal vívandó meccsen. A baszk együttes ellen eltiltása miatt ugyanakkor nem játszhat a madridiaknál Walter Samuel, Zinedine Zidane és Michel Salgado.

Július 23-án Pekingben a Kuoan ellen bemutató mérkőzést játszik a Real Madrid. Kenesei Krisztián volt klubja a Munkások-stadionjában fogadja világhírű ellenfelét. A találkozó apropója, hogy a két főváros 20 évvel ezelőtt kötött többek között a sportra is vonatkozó együttműködési megállapodást.

A spanyol együttes 2003. augusztus 2-án már játszott Pekingben, akkor - David Beckham debütáló mérkőzésén - 4-0-ra győzött a kínai ligaválogatott ellen, 65 ezer néző előtt.