Vágólapra másolva!
Botrányos részleteket közöl a Beckham házaspár életéből az egyik londoni pletykalap, a News of the World. Egy bébiszitter elbeszéléseire alapozva az újság azt állítja, hogy a Real Madrid sztárfutballistája el akarta hagyni nejét, Victoriát, amikor az hetedik hónapos várandós volt a házaspár azóta megszületett harmadik fiával, Cruzzal.

Beckhamék megpróbálták elérni, hogy a lap ne hozhassa nyilvánosságra a sztorit, és ezért keresetet nyújtottak be a bíróságon, ám azt szombaton elutasították azzal, hogy a történet közérdeklődésre tart számot.

Tom Crone, a lap jogtanácsosa így érvelt: "David és Victoria egész életüket a saját maguk által generált kellemes sajtóérdeklődés közepette élték le, lubickoltak a népszerűségben - most viseljék el ennek számukra kellemetlen vonatkozásait is!"

Annie Gibson, a család 27 éves bébiszittere jó pénzért eladta az utolsó néhány hónap történéseinek históriáját a News of the Worldnek annak ellenére, hogy - Beckhamék állítása szerint - szerződésében volt egy olyan záradék, miszerint a család belső életéről semmiféle információt nem szolgáltathat ki.

Gibson 2003 augusztusától egészen április elejéig állt Beckhamék szolgálatában a család madridi villájában, mígnem a közelmúltban felmondtak neki. (Vélhetően emiatt "énekelt" a News of the Worldnek...)

A házaspár viszálya tavaly decemberben mérgesedett el. "Miközben Brooklynra és Romeóra vigyáztam, olyan jeleneteknek voltam fül- és olykor szemtanúja, amilyeneket el sem tud képzelni a publikum" -állítja Gibson.

A dadus például Beckham telefonjában szerelmes sms-üzeneteket talált, amelyeket persze nem Victoriának küldött a népszerű szépfiú. (Arra nem derült fény, hogy milyen alapon "turkált" a bébiszitter David telefonjának memóriájában...)

Az egyik este Victoria zokogva mesélte a bébiszitternek, hogy David el akar válni tőle. Az asszony ekkor hetedik hónapos terhes volt Cruzzal, a harmadik kisfiúval. "Victoria összetörten magyarázta nekem, hogy szerinte David már nem szereti őt", mondja Gibson a News of the World cikkében.

A világ mit sem tudott erről, sőt, a lapok arról cikkeztek, hogy Beckham magán kívül van az örömtől a kisfiú megszületése okán, sőt, a Juventus elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt futballcipője nyelvére a Cruz szót írta...

Ch. Gáll András