Vágólapra másolva!
Az SM Caen közel áll ahhoz, hogy megszerezze a belga Excelsior Mouscron lengyel csatárát, Marcin Zewlakowot. A Bologna csatára, Tomas Locatelli a török Galatasarayba igazolt.

Az RC Deportivo a River Plate-tel tárgyal a válogatott középpályás, Lucho González megszerzése érdekében. A Tottenham Hotspur az AC Milan argentin védőjét, Fabrizio Coloccinit igazolná le.

Az RCD Mallorca megszerezte a brazil Cruzeiro támadó középpályását, Felipe Melót. A portugál védő, Abel Xavier próbajátékon szerepel az AS Románál.

A Livorno leigazolta a brazil U20-as válogatott focistáját, Paulinhót a Juventudétól. Az AC Ajaccio brazil középpályása, Marcelinho Carioca hazatért a Brasiliense együttesébe.

A Southampton megegyezett a másodosztályú Nottingham Foresttel a fiatal szélső, Andy Reid vételáráról. A Bayer Leverkusen bolgár csatára, Dimitar Berbatov 2009-ig meghosszabbította szerződését.

A Bologna megszerezte a másodosztályú Catania támadóját, Marco Ferrantét. A Manchester United fiatal szélsője, Kieron Richardson a szezon végéig kölcsönbe a West Bromwich Albionba került.

A Sochaux megszerezte a svájci Servette togói csatárát, Mohamed Kadert. A Charlton Athletic dél-afrikai csatára, Shaun Bartlett 2006-ig meghosszabbította szerződését.