Vágólapra másolva!
A Borussia Mönchengladbach leigazolta a török Genclerbirligi belga védőjét, Filip Daemset. Az AC Parma szerződtette egykori kapusát, a 37 esztendős Luca Buccit, aki legutóbb az Empoliban védett. A Feyenoord megszerezte az amerikai Dallas Burn védőjét, Corey Gibbset.

A Leeds United kapusa, Scott Carson a Liverpoolban köthet ki. Az Olympique Marseille-nél mellőzött csatár, Lamine Sakho az AS Saint-Etienne-be igazolt.

A West Bromwich Albion a klub nélkül álló francia világbajnokot, Bernard Diomede-et teszteli. A Bayer Leverkusen középpályása, Carsten Ramelow 2008-ig meghosszabbította szerződését.

Az RC Deportivo szeretné kölcsönvenni az AC Milan argentin középhátvédjét, Fabrizio Coloccinit. A Sevilla FC fiatal jobbhátvédje, Sergio Ramos iránt az Internazionale is érdeklődik.

A Real Betis a Barcelona jelenleg Laziónak kölcsönadott védőjét, Óscar Lópezt szeretné megszerezni. Az Internazionale balhátvédjét, Francesco Cocót a Middlesbrough és a Crystal Palace csábítja.

Az Everton a másodosztályú Brighton Howe & Albion balhátvédjét, Dan Hardingot szemelte ki. A Levante UD a lengyel Wisla Kraków támadóját, Maciej Zurawskit szeretné leigazolni.

A Birmingham City az AS Saint-Etienne csatárát, Mickael Citonyt teszteli. Az SC Freiburg kölcsönadta középpályását, Tobias Willit az osztrák SV Salzburgnak. A Hamburger SV bal oldali középpályása, Christian Rahn a másodosztályú 1. FC Kölnbe szerződött.

A Villarreal spanyol védője, Javi Venta 2008-ig meghosszabbította szerződését. Az Internazionale olasz hátvédje, Marco Materazzi 2009-ig írt alá a klubhoz.