Vágólapra másolva!
Lezárta a közeli jövőjével kapcsolatos találgatásokat és híreszteléseket Robinho, a brazil FC Santos labdarúgócsapatának 21 éves sztárja, aki kijelentette: nem követi edzőjét, Vanderlei Luxemburgót a Real Madridhoz.

"Nem érdekel, mit mondanak az emberek. Itt maradok, és segítek a klubomnak a Libertadores-kupa-sorozatban. Ha távozom, mindenki idejében megtudja majd" - mondta a fiatal csatár. Robinhóval kapcsolatban már hónapok óta arról cikkeznek az újságok, hogy hamarosan, de legkésőbb nyáron a királyi gárdához igazol.

Időközben Madridban lázasan folynak a tárgyalások az Everton dán válogatott középpályásának, Thomas Gravesennek a leszerződtetéséről. A hírek szerint a spanyolok 3 millió eurót kínálnak a liverpooliaknak a 28 éves futballistáért, a megállapodás azonban egyelőre még nem született meg.

"Az első csatát már megnyertük: a Real 2 millió eurós fizetést kínált egy évre Thomasnak, de végül 2,7 millióban egyeztünk meg. A többi már az Evertonon múlik" - mondta John Sivebaek, a játékos menedzsere.