Vágólapra másolva!
Az AC Ajaccio három focistával erősített: a korzikaiak megszerezték a másodosztályú Angers támadóját, Olivier Fauconnier-t, a Marseille utánpótlás-csapatából Laurent Merlint, illetve a Lille-től távozó Nicolas Bonnalt.

A VfL Bochum leigazolta a dán FC Midtylland válogatott kapusát, Peter Skov-Jensent. A Manchester United a hírek szerint a Benfica kapusát, José Moreirát figyeli.

A Chelsea nem teljesíti Geremi kérését, s nem engedi el a kameruni labdarúgót a Middlesbrough-hoz.

A Real Madrid hárommillió eurót ajánlott az Evertonnak Thomas Gravesenért. A Leeds United tehetséges kapusa, Scott Carson minden bizonnyal aláír a Chelsea-hez.

A Rangers FC szeretné visszaszerezni egykori csapatkapitányát, Barry Fergusont a Blackburn Roverstől. A Crystal Palace bejelentkezett a Portsmouth izraeli középpályásáért, Eyal Berkowitzért.

A Benfica szlovén középpályása, Zlatko Zahovic távozott a lisszaboniaktól. A Manchester City hárommillió fontot fizetne a West Ham United csatáráért, Marlon Harewoodért.

Az Everton visszacsábítaná a klubhoz az AS Roma francia középpályását, Olivier Dacourt-t. A Hannover kanadai focistája, Julian de Guzman iránt az RC Deportivo érdeklődik. Az Istres legújabb kiszemeltje az Osasuna csatára, Ibrahima Bakayoko.