Vágólapra másolva!
23 játékossal készül a Ferencváros a vasárnapi, a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő teremtornára, ahol a zöld-fehérek színeiben főleg a fiatalok kapnak szerepet, az első csapatot mindössze nyolc játékos képviseli, írja az ftc.hu.

Mivel az FTC csak hétfőn kezdi el a felkészülést a tavaszi szezonra, így a terembajnokságon főleg a tartalékcsapat tagjai lépnek majd pályára, a felnőtteknél rendszeresen játszók közül csak Rósa és Tőzsér lesz ott a Sportarénában, a többiek (Berki, Takács, Szalai, Nógrádi, Laczkó és Csepregi) nem, vagy alig szerepeltek az NB I-ben.

A zöld-fehérek 14.30-kor a Pécs, 15.30-kor a Budapest Honvéd ellen játszanak, és ha továbbjutnak a csoportból, akkor az elődöntőben az MTK, Kaposvár, NB I B Nyugat-válogatott trióból kaphatnak az ellenfelet.

A Honvéd is készül a tornára, a kispestiek immáron a visszatérő Borgulya Istvánnal kiegészülve szeretnének minél jobban szerepelni, a támadő ősszel a német negyedosztályú Laupheimnél játszott, hazatérve azonban egyből kettős feladata lett, a felnőtt csapatban a gólok termelése, a junioroknál pedig az edzések vezetése, mivel ő került Szurgent Lajos helyére.

A bokasérüléssel bajlódó Bábik biztos nem erősítheti a piros-feketéket vasárnap, de kérdéses Takács pályára lépése is, Herczeg ellenben újra teljes intenzitással edz, derül ki a Honvéd honlapjáról.

A vasárnapi terembajnokság programja:
14.00: Kaposvár - MTK (A csoport)
14.30: Ferencváros - Pécs (B csoport)
15.00: NB I Nyugat - Kaposvár (A csoport)
15.30: Honvéd - Ferencváros (B csoport)
16.00: MTK - NB I Nyugat (A csoport)
16.30: Pécs - Honvéd (B csoport)
17.00: A1 - B2 (elődöntő)
17.30: B1 - A2 (elődöntő)
18.00: döntő