Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott március 26-án mégsem találkozik a portugál csapattal, mivel az eredetileg kijelölt svájci helyszín nem felelt meg Luiz Felipe Scolari együttesének.

A portugálok hazai pályán szerették volna lejátszani a barátságos mérkőzést, ám ez a magyaroknak nem lett volna szerencsés a hosszú utazás miatt, hiszen négy nappal később rendkívül fontos világbajnoki selejtezőn Bulgária vár majd Lothar Matthäus szövetségi kapitány legénységére.

Az MLSZ vezetői mindenképpen szeretnének új ellenfelet találni a portugálok helyett, s az összecsapásra itthon vagy Magyarországhoz közel kerül sor.

Február 2-án viszont nagy valószínűséggel Isztambulban Szaúd-Arábia válogatottjával méri össze erejét a magyar csapat. Mivel a találkozó a felkészülési időszakba esik, ezért a német szakvezető kikéri az élvonalbeli vezetőedzők véleményét, de az MLSZ-től származó információk szerint eddig pozitív visszajelzést kapott.

Éppen a klubok érdekében - amennyiben megszületik a végleges megállapodás - csak egy nappal korábban találkozna a keret, majd az összecsapás után rögtön haza is repülne.