Vágólapra másolva!
A Southampton leigazolta a Tottenham Hotspursszel szerződést bontó középpályást, Jamie Redknappet, és kölcsönkapta a Spurs védőjét, Calum Davenportot is. A Valencia CF argentin hátvédje, Mauricio Pellegrino valószínűleg a Liverpool FC-be igazol.

A Birmingham City walesi középpályása, Robbie Savage átigazolási kérelmet nyújtott be - a focistát a Blackburn Rovers csábítja. Az Olympique Lyon a Sochaux fiatal balhátvédje, Jérémy Mathieu iránt érdeklődik. Az 1. FC Kaiserslautern csatára, Christian Timm a másodosztályú Greuther Fürthbe szerződött.

A Bayer Leverkusen megkezdte a tárgyalásokat bolgár csatárával, Dimitar Berbatovval a szerződéshosszabbításról. Az Albacete megszerezte az uruguayi Danubio csatárát, Nico Oliverát.

A Racing Santander leigazolta a harmadosztályú Amurrio kapusát, Carlos Javier Pascualt, művésznevén Chavit, míg argentin védőjét, Christián Alvárezt kölcsönadta a másodosztályú Córdobának.

A Juventus védőjét, Nicola Legrottagliét az AC Parma szemelte ki. A Lazio csatára, Simone Inzaghi állítólag érdekli az FC Barcelonát. A Blackburn Rovers a Benfica horvát csatárát, Tomislav Sokotát szemelte ki.

Az AS Monaco két középpályása, Vaszilisz Zikosz és Lucas Bernardi egyaránt szerződést hosszabbított. Az Internazionale visszautasította a Middlesbrough ajánlatát a görög középpályásért, Jorgosz Karaguniszért.

Az RCD Mallorca leigazolta a Valencia uruguayi középpályását, Gonzalo de los Santost. A CD Numancia szerződtette az Athletic Bilbao húszesztendős védőjét, Francisco Tarantinót.