Vágólapra másolva!
Az Anderlecht koreai támadója, Szeol Ki-Hjeon az angol másodosztályban szereplő Wolverhamptonhoz igazolt. A Bayer Leverkusen szívesen kölcsönvenné a Bayern München középpályását, Bastian Schweinsteigert.

A Feyenoord a Girondins Bordeaux portugál védőjét, Bruno Bastót szeretné megszerezni. A Hamburger SV a Freiburg bosnyák középpályását, Zlatan Bajramovicot, és az Eintracht Frankfurt brazil védőjét, Christ igazolná le.

A cseh utánpótlás-válogatott csapatkapitányáért, Jan Polákért az FC Nantes és az 1. FC Nürnberg folytat versenyfutást. A Manchester United bejelentkezett a Real Madrid argentin középpályásáért, Santiago Solariért.

Az Arsenal négymillió eurót ajánlott a Valenciának Miguel Ángel Angulóért. A Mallorca átadólistára tette holland csatárát, Arnold Brugginkot. Az Atlético Madrid leigazolta a Celta Vigo védőjét, Juan Velascót. A Juventus horvát védője, Igor Tudor 2007-ig meghosszabbította szerződését.

A Siena egy évre kölcsönvette a Bologna középpályását, Fabio Pecchiát. Az OGC Nice leigazolta a Stade Rennes jobbhátvédjét, Fabrice Grenet-t. Az Espanyol támadója, Raúl Tamudo 2010-ig meghosszabbította szerződését. A Villarreal CF leigazolta a Valladolid bolíviai védőjét, Juan Manuel Penát.