Vágólapra másolva!
Ma délben a svájci Nyonban tartják a Bajnokok Ligája harmadik és az UEFA-kupa második selejtező körének sorsolását, ahol az FTC, az Újpest és a Budapest Honvéd vár ellenfélre.

A magyar bajnok Ferencváros, ha túljut a szerdán idegenben legyőzött albán SK Tiranán, akár olyan sztárcsapatokat fogadhat, mint a kilencszeres BEK/BL-győztes Real Madrid, a kétszeres győztes Manchester United, az előző idényben elődöntőt játszó Deportivo La Coruna, vagy a tavalyelőtti finalista Juventus.

A további lehetséges ellenfelek: Liverpool (angol), PSV (holland), Bayer Leverkusen (német), AS Monaco (francia), Anderlecht (belga), Rangers (skót), PAOK (görög), Dinamo Kijev (ukrán), az Apoel Nicosia (ciprusi) - Sparta Praha (cseh) párharc győztese, a Rosenborg (norvég) - Sheriff Tiraspol (moldáv) párharc győztese, a Club Brugge (belga) - Lokomotiv Plovdiv (bolgár) párharc győztese.

Az UEFA-kupában az örmény MIKA ellen továbbjutó Budapest Honvéd és a most bekapcsolodó Újpest egyaránt a kettes számú közép-keleti csoportba került (a 64 csapatot három részre osztották földrajzi szempontok alapján, és mindegyik régiót két csoportra bontották).

Eszerint a következő csapatok kerülhetnek a mieink útjába: Servette (svájci), Legia Warszava (lengyel), Amica Wronki (lengyel), Dnyipro (ukrán), Zenit (orosz), Metalurg Donyeck (ukrán).