Vágólapra másolva!
A Liverpool 3,5 millió fontot ajánlott a Real Madridnak Fernando Morientesért. A Borussia Dortmund nigériai középpályása, Sunday Oliseh a télen minden bizonnyal távozik az egyesülettől. Az Arminia Bielefeld albán focistája, Fatmir Vata viszont hamarosan szerzdést hosszabbíthat.

A Schalke 04 megszerezte az FSV Mainz középpályását, Mimoun Azaouaghot - a kérdés csak az, hogy a focista mikor csatlakozik a gelsenkircheniekhez: már januárban, vagy csak a szezon végén. A Fulham érdeklődik a belga La Louviere kanadai középpályása, Michael Klukowski iránt.

A Middlesbrough a hírek szerint hatmillió fontot adna a Chelsea-nek Joe Cole-ért. A Lazio a Parma ausztrál focistáját, Vincenzo Grellát figyeli. A Livorno szívesen leigazolná az argentin Matías Almeydát, aki nemrég bontott szerződést a Bresciával.

A Maccabi Tel-Aviv haza szeretné csábítani a Portsmouth izraeli középpályását, Eyal Berkowitzot. Az FC Metz a 22 esztendős szerb csatárt, Drazen Madjedovicot teszteli. A Tottenham Hotspur fél évre kölcsönvette a cseh Viktoria Plzen középpályását, David Limberskyt.