Vágólapra másolva!
José Mourinho vezetőedző szerint napjaink legjobb angol futballcsapata egyértelműen az ő általa dirigált Chelsea, s csak formahanyatlás esetén bukhatja el a bajnoki címet.  

"Jelenleg nincs nálunk jobb együttes. Ha a folytatásban is ilyen kiválóan futballozunk, s mentálisan, taktikailag és fizikailag megőrizzük jelenlegi állapotunkat, akkor senki sem állíthat meg bennünket" - mondta a londoniak portugál trénere, aki az év első felét követően a Bajnokok Ligája-győztes FC Portót hagyta el.

Mourinho hozzátette: egyelőre még azt is nehezen tudja elképzelni, hogy a Chelsea vereséget szenved majd a bajnokságban. "Azt persze nem tudom, hogy mit hoz a jövő. Az Arsenal vagy a Manchester United talán feljavul a mi szintünkre, de az is lehet, hogy mi csúszunk vissza az övékre. Jelenleg, s ezt ismét hangsúlyozom: nagyon erősek vagyunk, készen állunk a harcra.

A Chelsea 18 forduló, vagyis közel "féltáv" után ötpontos előnnyel áll a Premier League élén. A Bajnokok Ligájában biztosan jutott a legjobb 16 közé, a jövő évi folytatásban az FC Barcelonával csatázik a negyeddöntőért.